Ga naar inhoud

Youngtimer verzekering bij een specialist

Wat een bofkont bent u als trotse eigenaar van een youngtimer!  Goed te begrijpen dat u uw youngtimer wilt laten verzekeren bij een echte specialist. Het gaat immers niet om zomaar een auto! Wanneer u op zoek bent naar een specialist in youngtimers én oldtimers is Elaska uw bedrijf! Dit bedrijf helpt u graag verder aan een youngtimer verzekering! Hier kunt u ook direct precies vergelijken en afsluiten! Ze helpen u graag verder bij het, op een eenvoudige manier, overstappen naar een andere premie. Lees snel verder in dit blog voor meer informatie over Elaska en haar youngtimer verzekering. 

Wanneer een youngtimer en wanneer een oldtimer?

Een auto die tussen de 15 en de 25 jaar oud is, is een youngtimer. Is de auto ouder dan 25 jaar, dan spreken we van een oldtimer. Een youngtimer is interessant wanneer de kilometerstand laag is en wanneer de auto in een bovengemiddelde staat verkeerd. Als dit bij uw youngtimer het geval is heeft u geluk!

Geïnteresseerd in meer informatie?

Wanneer u geïnteresseerd bent geworden in de youngtimer verzekering van Elaska, maar graag meer wilt weten en lezen, verwijzen wij u door naar hun website. Schroom vooral ook niet om contact op te nemen wanneer u een vraag heeft. U wordt van harte door een medewerker verder geholpen!