Ga naar inhoud

Woonaccessoires, onder andere van het merk Lichtlab

Een huis is pas een thuis als uw inrichting volledig bij u past. Daarnaast zal uw huis nooit helemaal af zijn. U zult blijven zoeken naar decoraties en meubels die bij u passen. Deze twee dingen samen genomen zorgen voor een oneindige zoektocht naar een perfect interieur. Er zijn veel winkels die meubels en decoraties verkopen, maar toch kan het zijn dat u niet vindt wat u zoekt. Als u houdt van een vrouwelijke, stoere en eigenzinnige uitstraling, dan moet u eens op de website van NR310 kijken. Hier vindt u verschillende woonaccesoires, behang en verlichting van bijvoorbeeld het merk Lichtlab.

Over NR310

Op de website van NR310 vindt u het hele assortiment. U kunt hier denken aan verlichting, vloerkleden, fotolijstjes en behang. Alle producten zijn trendy en vernieuwd en meestal ingekocht op de grote interieur- en woningbeurzen van Europa. Op de website kunt u gemakkelijk voor een merk, thema of soort product kiezen. Daarna kunt u een keuze maken uit de selectie die u gekozen heeft.

Bestellen

De website is zeer gebruiksvriendelijk. U krijgt gemakkelijk uw gekozen producten in het winkelmandje en kan daarna veilig online betalen. U betaalt in Nederland geen verzendkosten. Als u vanuit België of Duitsland bestelt, betaalt u slechts €3,95 verzendkosten. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van de contactgegevens op de website.