Ga naar inhoud

Wilt u meer weten over Franse wijnen?

Provence wijnenDenk je aan wijn dan denk je aan Frankrijk. Misschien is Frankrijk dan ook wel het meest beroemde wijnland ter wereld. Hier worden de allerbeste Franse wijnen gemaakt. Dit al eeuwenlang, de Franse wijnbouw startte namelijk al in de 6e eeuw voor Christus. Anno 2016 is Frankrijk nog steeds hét grote voorbeeld op wijnbouwgebied. Hoe kan het dat Frankrijk zulke goede wijn kan produceren? Dit komt mede door het klimaat, maar ook de samenstelling van de bodem heeft hier veel mee te maken. In Frankrijk noemen ze deze mix van gunstige factoren dan ook wel het terroir. Op Bovino kunt u alles lezen over Franse wijnen: van de geschiedenis tot aan de Franse wijn streken. 

Meer informatie over Bovino

Wie zijn wij precies en wat kunnen wij voor u betekenen? Wij zijn uw online leverancier voor kwaliteitswijnen. Wij hebben veel ervaring op zak. Dit komt doordat wij al sinds 1967 streven naar het samenstellen van het allermooiste assortiment. U treft bij ons onder andere de wijnen van Louis Jadot Bourgogne en Gaja. Zo is er voor ieder smaakprofiel wat wils! Ons aanbod blijft echter altijd groeien.

Bestellen

Wanneer u bij ons voor 17:00 uur besteld kunt u uw Franse wijnen morgen al in huis verwachten. Kijk wel even goed naar de extra informatie van het product of dit ook voor uw product geldt!