Ga naar inhoud

Weg van drukke stranden en massatoerisme

Volgens de Telegraaf zijn er een aantal plaatsen in de wereld die flink stijgen als toeristische plek voor Nederlanders. Eén van deze plaatsen in het plaatsje Kas, een badplaats in Turkije. Het is een prachtige plek om op vakantie te gaan. Ik hoor u echter direct denken: als er zoveel Nederlanders naar toe gaan zal het wel ontzettend druk zijn. Dit klopt. Er is echter een manier waardoor u de mooiste plekjes in Turkije kunt bekijken, zonder dat u gestoord wordt door het massatoerisme. Ik heb het over de Blue Cruise.

Waarom de Blue Cruise?

De Blue Cruise is een bootvaart door  Bodrum. De kapitein is een ervaren schipper en een aangename gastheer die u de meest prachtige plekken van Bodrum kan laten zien. Dit is de heldere blauwe zee, prachtige stranden en klein dorpjes waar u bijzondere culturen leert kennen. Hij laat echter plekken zien waar de meeste toeristen niet komen. Deze bootreis is dus een unieke ervaring waar u in alle rust van kunt genieten. Naast de plekken die u gaat bezoeken kunt u op de boot doen aan watersport, kunt u massages krijgen en winkelen en kunt u heerlijk drinken aan de binnen- of buitenbar.

Interesse

Het kan niet anders dan dat u geïnteresseerd bent in deze cruise. Ga daarom snel naar de website van Marvi Travel, waar u alles over de cruise kunt lezen en direct kunt boeken!