Ga naar inhoud

Wat te doen bij ontslagen worden tijdens ziekte?

Er kunnen altijd conflicten ontstaan tussen werknemer en werkgever. Dit gaat meestal over iets wat beschreven staat in de arbeidsvoorwaarden. Dit zijn voorwaarden over salaris, ziekte, vakantiedagen en arbeidsduur. U kunt bijvoorbeeld een conflict krijgen over ontslagen worden tijdens ziekte, een onverwachte overplaatsing of een salarisverlaging. Helaas staat uw werkgever meestal een stuk sterker en hierdoor kan hij of zij onredelijk worden. Het is dan voor u een zeer goed idee om hulp in te schakel.

Hulp van Juranet juristen

Als u merkt dat u niet opgewassen bent tegen uw werkgever, maar zeker wel wilt strijden voor rechtvaardigheid, dan kunt u de hulp inschakelen van een jurist. Juranet heeft een team van ervaren arbeidsjuristen die gespecialiseerd zijn in gevallen zoals ontslag tijdens ziekte. Zij zullen u helpen bij en adviseren over het conflict wat er gaande is tussen u en uw werkgever.

Voordelen

De hulp van deze juristen is zeer betaalbaar. U kunt hulp ontvangen vanaf 37 euro. Daarnaast is het betrouwbaar. Ten eerste staat dat voor geheimhouding en ten tweede staat dat voor dat u verzekerd bent van een juist advies. Dat brengt ons bij het laatste voordeel. Het juridische advies is laagdrempelig. Dat wil zeggen dat u voor kleine dingen al hulp kunt vragen aan de Juranet juristen.