Ga naar inhoud

Wat en waar: een fiberlaser

Een fiberlaser is een laser waarmee je metaal, kunststof, glas hout en textiel door kunt snijden. Dit gebeurt door een elektromagnetische stralingsbron. Deze lichtstraal is zo sterk dat het kan snijden door middel van smelting en verdampen. Dit kan gedaan worden in een zeer precieze lijn. Het is dus een makkelijke manier om door veel verschillende soorten materialen te snijden. Deze laser en andere gerelateerde machines en apparaten koop je bij HD Lasers. 

Voordelen van HD lasers

Als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een fiberlaser, raad ik u aan deze aan te schaffen bij HD lasers. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in laser snij- en graveermachines en fiberlaser markeersystemen. Deze machines stuk voor stuk van zeer goede kwaliteit. Dit is echter niet terug te zien in de prijs. Bij HD lasers zijn er relatief zeer lage prijzen. Wilt u het product niet in één keer aanschaffen? Geen probleem, u kunt leasen of zelfs huren. Alles wat u betaalt aan HD lasers is inclusief een training over hoe u met de machine of het apparaat moet werken. Fantastische service dus.

Tevredenheid

De klanten van HD lasers zijn voornamelijk scholen, ZZP-ers, sociale werkplaatsen en bedrijven die werken in de bouw of met metaal en electro. Vele klanten gingen u voor en zijn allen zeer te spreken over onder andere de fiberlasers van HD lasers. Ga naar de website voor alle informatie.