Ga naar inhoud

Waarom mediation in Elst?

Conflicten komen we allemaal eens tegen in het leven. De één erger dan de ander. Soms is het zo erg dat u er niet meer uitkomt met alleen uw tegenpartij, maar dat er een derde bij moet komen. Gelukkig hoeft u niet altijd direct naar een rechter te stappen. Dit kan te heftig voor u zijn en kan veel tijd, geld en moeite kosten. In plaats van een rechtszaak kunt u kiezen voor een mediation in Elst. Deze zal in plaats van vóór u, mét u oplossing verzinnen. Een mediator is daarnaast altijd neutraal en objectief.

Mediation in Elst

HG-nus in Elst is een bedrijf gespecialiseerd in mediation, organisatieadvies en coaching. Dit kan zakelijke conflicten aangaan, of gaan over familie. U zult merken dat er heel veel rekening met u wordt gehouden in het proces van het oplossen van het conflict. HG Nus heeft kennis binnen mediation als het gaat om echtscheidingen, privéconflicten en bestuursrecht. De twee punten die belangrijk zijn bij de mediator zijn vertrouwelijkheid en geheimhouding en vrijwilligheid. Dit betekent dat alles wat u aan uw tegenpartij en aan de mediator vertelt, door iedereen geheim gehouden worden. Dit mede om (weer) een vertrouwensband op te bouwen met uw tegenpartij. De vrijwilligheid staat voor de deelname. Deze moet van beide kanten vrijwillig zijn, anders kan de mediator u niet helpen.

Contact opnemen

Op de website vindt u twee knoppen. De ene knop is voor het het stellen van een vraag en de andere is om direct een afspraak te maken.