Ga naar inhoud

Waarom de kilometer registratie?

Het hebben van bedrijfsauto’s heeft veel voordelen voor uw bedrijf. Denk aan de bereikbaarheid en de mobiliteit van uw medewerkers richting onder andere de klanten. Daarnaast kunt u ook denken aan het logo van uw bedrijf wat continu op weg is. Helaas zijn er veel mensen die misbruik kunnen maken van deze bedrijfsauto’s en dit zijn niet alleen onbekende mensen. Zelfs uw eigen personeel kan misbruik maken van de auto’s. Hierom is het erg handig om eens de producten op de website van TraQz te bekijken.

De producten

De producten van TraQz zijn producten die kilometers en ritten registreren, waardoor u het volledig zich heeft op uw bedrijfswagens. Op deze manier kunnen de risico’s van misbruik 100% ontdekt en misschien wel gestopt worden. Doordat de ritten geregistreerd worden komt er zicht op waar de auto’s op dit moment zijn. Op deze manier weet u ook waar een auto is nadat deze is gestolen. Andere dingen die u hiermee kunt zijn het bekijken van de route waarde auto is geweest, wanneer dit was en hoeveel kilometer dit in totaal was. Zo weet u of de juiste route is gereden en kan het direct dienen als een urenregistratie voor uw personeel.

Vragen?

Heeft u vragen over de kilometer registratie, ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie of de contactgegevens om directe vragen te stellen over de producten.