Ga naar inhoud

Voor een ooglidcorrectie gaat u naar Huisartskliniek.nl

Ieder mens wordt ouder. Zowel lichaam als geest. En dat is iets prachtigs! Echter kan het ook zorgen voor problemen. Het ooglid bijvoorbeeld kan hierdoor erg gaan hangen. Uw ooglid bestaat uit een boven en een onder ooglid. Doordat de huid hier ook verslapt in de loop der jaren, zorgt ervoor dat er hangende oogleden kunnen ontstaan. Het moment dat uw oogleden steeds verder over uw ogen zakken kunt u er zelfs klachten van krijgen. Dan is het zeker zinvol om hier iets aan te doen. Wat dacht u van een ooglidcorrectie? Deze wordt vaak uitgevoerd door de artsen van Huisartskliniek.nl. 

Hoe ziet de ooglidcorrectie eruit?

Bij de Huisartskliniek.nl werken speciaal opgeleide artsen. Zij zijn ervaren in het uitvoeren van een bovenooglidcorrectie. Dit is een relatief kleine ingreep. De ingreep wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Uiteraard kunt u eerst op gesprek gaan bij de arts voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit vrijblijvende adviesgesprek worden de mogelijkheden besproken en het te verwachten resultaat. Als de ooglidcorrectie u van bijvoorbeeld het vermoeiende gevoel af kan helpen, dan plannen wij een afspraak met u in voor de ingreep!

 

Een vrijblijvende afspraak inplannen

Wilt u een gratis en vrijblijvende afspraak inplannen met een arts in uw buurt? Ga dan naar onze website. Onze artsen helpen u graag verder tijdens het persoonlijke adviesgesprek.