Ga naar inhoud

Vloeren leggen en renoveren door Maerssens Vloerenhuys

Uw vloer kan nog zo mooi en van nog zulke goede kwaliteit zijn, hij zal gaan slijten. De lak en/of de kleur zal slijten, maar er kan ook nog meer schade komen. Gelukkig zijn er meerdere opties. U kunt natuurlijk een nieuwe vloer aanschaffen. Dit is echter niet een optie als u niet zoveel geld heeft of als u simpelweg geen nieuwe vloer wilt, misschien omdat u gehecht bent aan deze en er nog erg tevreden mee bent. In dat geval is er een betere optie. U kunt de vloer laten schuren door Maerssens Vloerenhuys.

Over Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys is een bedrijf wat vloeren verkoopt en opknapt. Het is een familie bedrijf wat personeel zelf opgeleid en geschoold heeft. Dit komt omdat ze op een speciale manier te werk gaan. Hun werkwijze is erg traditioneel en ambachtelijk. U zult dan ook merken dat iedereen bij Maerssens Vloerenhuys passie heeft voor het vak, maar zeker ook erg professioneel te werk gaat. Of het nou gaat om het leggen, schuren of renoveren van parket, planken of laminaat, u bent verzekerd van een mooi eindresultaat.

Meer weten?

Wilt u de prijs van schuren van parket weten? Of wilt u meer weten over het bedrijf en haar ambachtelijke werkwijze? Ga dan naar de website voor alle informatie. Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van de contactgegevens op de website.