Ga naar inhoud

Vloer zonder slippen

Op zoek naar een vloer waarop je minder snel uitglijdt dan op een “normale” vloer? Dan is SaniMat het bedrijf voor jou! SaniMat is specialist op het gebied van rubberen vloeren. Dit zijn vloeren van hoge kwaliteit die onder andere bedoeld zijn om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

 

Assortiment

Waarom rubberen vloeren zo belangrijk zijn? De meeste rubberen vloeren zie je terug op het werk. Denk hierbij aan keukens in de horeca of afstapjes voor dieren. Herinner je jezelf nog als veertienjarig jongetje in de afwas van een restaurant? Altijd maar oppassen dat je niet zou uitglijden over alle viezigheid die van de borden kwam of van het water dat naast de machines lag. Meestal ging het hierbij om van die spiegelgladde tegels. Deze werden gezien als “handig”, omdat ze gemakkelijk zijn schoon te maken. Maar zijn die tegels nog steeds handig wanneer iemand uitglijdt en zijn arm breekt? Dat dacht ik.

 

Informatie

Benieuwd naar een rubberen vloer, ook al is dit niet per se voor een werk- of sportomgeving, neem dan contact op met SaniMat. Denk aan uw tuin of aan de speeltuin om de hoek. Dit zijn plekken waar u een veilige plek wilt creƫren voor uw kinderen en dit kan door middel van een rubberen vloer.