Ga naar inhoud

Veilig leasen: daarom kiest u voor Goedlenen

Als u gaat leasen betekent dit dat een kredietverstrekker een duurzaam consumptiegoed voor u koopt, wat u later in termijnen aan de kredietverstrekker moet terug betalen. Dit wordt van tevoren duidelijk afgesproken. Er wordt bepaald in hoeveel termijnen dit moeten worden terugbetaald, hoeveel u per termijn betaalt en hoeveel rente u hierover gaat betalen. Dit is een zeer goede oplossing als u wel een dure aanschaf móét doen, terwijl u dit bedrag niet in één keer kunt verlenen aan een bedrijf. Het kan voor u een moeilijke beslissing zijn waar u goed over na moet denken en waar u advies voor nodig heeft. Daarnaast wilt u natuurlijk dat alles goed verloopt, daarom kiest u voor Goedlenen.

Goedlenen

Of u nou als bedrijf of als particulier wilt leasen, u kunt bij Goedlenen terecht. Zij adviseren en helpen u graag. Er zal goed geluisterd worden naar uw wensen en vragen. Goedlenen vindt persoonlijke hulp erg belangrijk. Ze zullen alleen lease met u afsluiten als dit door beide partijen als verantwoord wordt verklaard. Naast deze voordelen is er nog een niet geheel onbelangrijk voordeel, namelijk dat de rente van Goedlenen zeer laag is. U betaalt slechts 5,9% over het product wat u least.  Het laatste voordeel is dat u een ruime keus heeft uit verschillende soorten van lenen en leasen.

Berekenen

Het is erg belangrijk dat u van tevoren weet of u het kunt betalen en om achteraf te kunnen zien of het allemaal goed is gegaan. Daarom kunt u vooraf en achteraf de financial lease berekening inkijken. Op deze manier heeft u volledig inzicht over hoe de lease gaat en is verlopen.