Ga naar inhoud

Veenhuizen BV voor bedrijfswagens en meer

Een bedrijfswagen heeft heel veel voordelen. Ten eerste natuurlijk omdat u, uw medewerkers en daarmee uw bedrijf mobielen en bereikbaarder wordt. Uw medewerkers zullen sneller bij klanten en andere bedrijven aanwezig zijn. Daarnaast weet u zeker dat zodra u medewerkers een auto nodig hebben er altijd één tot hun beschikking hebben. Het laatste voordeel is de reclame. U kunt voor bedrijfswagens kiezen waarop uw bedrijfsnaam, website en/of logo op bedrukt staat. Zo kunt u meer bekendheid creëren in andere plekken van Nederland. U koopt een bedrijfswagen bij Veenhuizen BV.

Alle diensten van Veenhuizen BV

Veenhuizen Bedrijfsauto’s in een bedrijf gespecialiseerd in alles omtrent bedrijfswagens en meer. Het bedrijf bestaat al 35 jaar. In deze 35 jaar heeft het bedrijf een grote positieve bekendheid gekregen in Groningen en ver daarbuiten. Veenhuizen is sinds een korte tijd begonnen met meer dingen dan alleen het verkopen van bedrijfsauto’s. U kunt nu ook terecht voor reparatie van de bedrijfswagens. Zelfs voor een APK en kleine en grote beurten kunt u terecht bij Veenhuizen BV. Daarnaast verkoopt en repareert Veenhuizen BV nu ook personenauto’s en rolstoelvervoer.

Leasen

Het is mogelijk om rolstoelvervoer, een personenauto of een bedrijfswagen te leasen bij Veenhuizen. U koopt de wagen dan, maar betaalt het bedrag niet in één keer. Met rente zult u per maand een bepaald bedrag overmaken om het bedrag van de wagen af te betalen.