Ga naar inhoud

Van Gelder adviseert u over arbeidsrecht

Heeft u een advocaat arbeidsrecht nodig? Neem dan contact op met Van Gelder Advocaten. Dit bevlogen advocatenkantoor denkt graag met u mee, adviseert u en staat u bij. Arbeidsrecht omvat uiteenlopende onderwerpen, en als er een arbeidsconflict dreigt kan dat zeer vervelend worden. Een advocaat kan u hierbij helpen en adviseren. Van Gelder kijkt niet alleen naar wetten en regels, maar ook naar de mensen achter het verhaal. En dat betekent dat u echt wordt gehoord.

 Arbeidsrecht voor u en voor de ondernemer

Arbeids- en ondernemersrecht hebben beide betrekking tot het arbeidsveld. Voor beide gevallen kan u terecht bij Advocatenkantoor van Gelder. Bent u benieuwd of u als ondernemer nog wat extra juridisch advies kan gebruiken? Door een Legal Scan in te vullen op de website van Van Gelder komt u erachter waaraan  het u ontbreekt in de onderneming en waarover u extra advies kan aanvragen. Eventueel kan u direct een afspraak maken bij van Gelder om dit advies in te winnen.

Meer weten over advocaat ondernemersrecht?

Neem contact op met Van Gelder en wie weet voorzien ze u straks ook van een goed advies op het gebied van ondernemersrecht en arbeidsrecht. Voor meer informatie bezoekt u de website en neemt u contact op via het contactformulier van deze advocaat ondernemersrecht Breda.