Ga naar inhoud

Vakantiewoning kopen bij de Wyckel

Het kopen van een vakantiewoning kan bij de Wyckel. Dit park heeft diverse vakantiewoningen in de aanbiedingen zodat u als u zin heeft altijd op een manier vakantie kan vieren. Klinkt ideaal? Misschien is dat het ook wel! Bij de Wyckel is het mogelijk. Voor veel mensen klinkt een eigen vakantiewoning als een droom, maak die droom waar!


Een eigen vakantiewoning is altijd vakantie?

Een eigen vakantiewoning, betekent dat dat u altijd vakantie kan vieren? Natuurlijk niet, maar het is wel een ideale uitvalsbasis om in het weekend of als u een paar dagen vrij hebt naartoe te rijden. Even weg van alle drukte en u terugtrekken op een heerlijke plek van rust. De Wyckel is een park waar u met privacy kan genieten van een heerlijke vakantie. Het park is kleinschalig en gemoedelijk ingericht, ideaal dus!

Waar ligt de Wyckel?

U kunt eenvoudig een bezoek brengen aan Elburg een nabij gelegen dorpje maar ook lekker wandelen of fietsen over de Veluwe. Koopt u een huisje? Dan kunt u deze natuurlijk ook verhuren via de Wyckel. Ideaal dus!

Meer weten hierover?

Bezoek de website van de Wyckel en lees alles over het huren of kopen van uw eigen recreatiewoning. Voor meer informatie klikt u hier.