Ga naar inhoud

Vakantiewoning in Spanje kopen

Klinkt toch als een ideale investering? Een eigen huis in een warm mediterraans land. Een plek waar u de weg kent maar misschien ook wel ideaal om te verhuren aan gasten of aan familieleden. Heb je zin om met deze droom te starten, maar heb je geen idee hoe? Neem dan deel aan de rondtrip van uw idealeĀ vakantiehuis in Spanje.

Hoe pak je dit aan?

Een rondtrip door Spanje waar u onderweg alles wordt uitgelegd over de aankoop van het huis, dat is een ideale manier om te beginnen met het realiseren van uw droom. U kan advies krijgen van een notaris, een hypotheekadviseur maaar ook een aannemer die mee kan denken over uw plannen. Onderweg bezoekt u de mooiste huizen en weet u zeker dat u mensen spreekt die betrouwbaar zijn. Hiervoor kan u terecht bij:Mijn nieuwe huis in Spanje/

Hoe werkt Mijn nieuwe huis in Spanje?

Meer informatie en voor het aanmelden voor de rondreis surft u naar de website. Ook vindt u hier meer informatie over deze organisatie en wordt u op de hoogte gebracht hoe alles precies in zn werk gaat. Klik op de link voor meer informatie.