Ga naar inhoud

Vakantie op bungalowpark in Limburg

Wanneer u zoekt naar een mooi en luxe bungalowpark in Limburg, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij weten namelijk welke dit is! Ga heerlijk uw vakantie vieren op Recreatiepark de Leistert. Hier heeft u hoe dan ook een vakantie om nooit te vergeten. Het ultieme vakantiegevoel krijgt u hier al vanaf de eerste seconde dat u het park betreedt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de uitstraling van het park, het vriendelijke personeel, de veelzijdige omgeving en de prachtige bungalows. Een heerlijk ontspannen vakantie!

Het beste bungalowpark van Limburg

Recreatiepark de Leistert is meerdere keren verkozen tot het beste bungalowpark van Limburg. Erg bijzonder, vindt u niet!? De Zoover score is tevens ook erg hoog. Dat is misschien nog wel de grootste prestatie; dat de gasten tevreden zijn. Niet zo gek ook, de bungalows zien er prachtig uit en beschikken over een fraaie tuin opgezet op een ruime kavel.

Bekijk de bungalows

Op de website van Recreatiepark de Leistert kunt u de bungalows zelf met eigen ogen bekijken. Wilt u een bungalow gaan boeken? Dat kan op de website of neem telefonisch contact op! Wilt u liever kamperen? Geen probleem! Ook dat kan op Recreatiepark de Leistert. Bekijk de overnachtingsmogelijkheden online.