Ga naar inhoud

Unieke menukaarten bestellen

Het lijkt heel vanzelfsprekend; een menukaart bij een restaurant, kroeg of lunchroom, maar er gaat ontzettend veel tijd in zitten. Ten eerste moet de inhoud van de menukaart bepaald worden. Dat is natuurlijk al een hele klus, maar vervolgens moet er een design worden ontworpen. Dit design is erg belangrijk, omdat het een reflectie is van de kwaliteit die jij biedt als bedrijf. Het is zelfs een directe reflectie van jouw aanbod. Wanneer jouw menukaart perfect is? Dat gebeurt wanneer deze een reflectie is van de identiteit van jouw bedrijf en daar kan Place Add bij helpen!

Menukaarten

Place Add heeft een zeer uitgebreid assortiment waaruit je kunt kiezen. De keuze is zo groot dat het zelfs lastig wordt. Zo heb je de keuze uit soft-/hard covers om vervolgens het materiaalsoort te kiezen. Dit zijn materialen, zoals: staal, kunstleder, kunststof, hout etc. Alle menukaarten kunnen op alle soorten materialen worden voorzien van eigen logo’s, plaatjes of andere accessoires die je wenst. Place Add werkt met standaard formaten (A4, A5, A4 vierkant, A4 Smal), maar mocht je iets anders in gedachten hebben dan is dat ok mogelijk. Dit komt doordat alle menukaarten met de hand worden vervaardigd dus bijsnijden is altijd mogelijk.

Bestellen

Voor een overzicht van eerder gemaakte menukaarten of  het portfolio zien van Place Add? Neem dan gauw een kijkje op de website.