Ga naar inhoud

Uitleg over lucht behandelen

Beveja is een bedrijf wat al 30 jaar ervaring heeft met luchtbehandeling en ventilatoren. Met enthousiasme en motivatie helpt het team van Beveja u graag. De producten en installateurs zijn snel en stipt op tijd als het gaat om leveren. Als u liever de producten zelf ophaalt is dit ook mogelijk. De producten zijn altijd op voorraad. U kunt met uitzondering van zondag elke dag de producten ophalen. Alle producten dragen het label S-vent, zodat u weet dat de producten van uiterst goede kwaliteit zijn. Maar, wat doen de producten die lucht behandelen eigenlijk?

De luchtbehandeling

Ondanks dat luchtbehandeling een Nederlands woord is, zijn wij meer bekend met het woord Airconditioning. Het is algemeen bekend dat airconditioning in een auto zit en ervoor zorgt dat het niet te warm wordt in uw auto. Luchtbehandeling is echter veel meer. Luchtbehandelingskasten kunnen niet alleen in een auto worden geplaatst, maar ook in ruimtes van elke grootte. De temperatuur en luchtvochtigheid worden door deze kast geregeld. Dit kan betekenen dat de levels van de temperatuur en de luchtvochtigheid omhoog of omlaag kunnen worden gebracht. Naast het regelen van een aangename temperatuur en luchtvochtigheid, is luchtbehandeling ook een ventilator. Hierdoor zal de lucht gefilterd worden wat resulteert in zuivering.

Interesse

Als u interesse heeft in een van de manieren van luchtbehandeling, dan moet u zeker een kijkje nemen op de website van Beveja. Hier vindt u alle informatie over de producten en de gegevens om contact op te nemen of langs te komen.