Ga naar inhoud

Tussenstop in Frankrijk

Tijdens onze vakantie naar Frankrijk heeft mijn man ervoor gekozen om onderweg naar het zuiden van Frankrijk ook één nacht te overnachten aan de Route du Soleil. Mijn man heeft enorm last van zijn ogen, en kan hierdoor niet al te lang op de weg rijden met de auto. Zijn ogen hebben een aantal uren rust nodig, voordat hij weer verder kan gaan rijden. Om deze reden hebben wij een tussenstop gemaakt bij een bed & breakfast in Frankrijk, namelijk bij La Perle d’Anrosey.

Op doorreis

Mijn man heeft de bed & breakfast al ruim van te voren geboekt, zodat hij tijdens deze dag weer helemaal tot rust zou kunnen komen, om de volgende dag onze reis te vervolgen naar het zuiden van Frankrijk waar wij een aantal weken verblijven in ons eigen appartement. De bed & breakfast was van alle gemakken voorzien, en was helemaal ideaal voor mijn man. Hij was tijdens deze dag helemaal tot rust gekomen, en kon de volgende dag helemaal uitgerust met een volle maag de reis voortzetten.

Wil ook jij overnachten aan Route du Soleil? Bekijk dan snel de website van La Perle d’Anrosey en bekijk de mogelijkheden die jij hebt bij dit geweldige bed & breakfast!