Ga naar inhoud

Totaaltegel raadt de keramische terrastegels aan

Bent u op zoek naar terrastegels met een natuurlijk look, die prachtig op kleur blijven, antislip werken, niet krassen en een minimale vuilopname heeft? Dan raadt Totaaltegel de keramische terrastegels aan. Dit zijn prachtige tegels voor in de tuin die in de loop der jaren steeds geliefder en populairder zijn geworden. Bij Totaaltegel importeren ze de tegels zelf, bijvoorbeeld uit landen als Italië en Spanje. Dit is voor u heel prettig want de prijs is daardoor een stuk scherper dan bij bijvoorbeeld de concurrentie. De tegels zijn allemaal van grote kwaliteit. Zo kunt u nog jarenlang genieten van de keramische terrastegels

Over de keramische terrastegels

De keramische terrastegels van Totaaltegel worden machinaal vervaardigd. De prachtige geleegde uitstraling kan worden nagemaakt middels de nieuwste technieken. De tegels zijn vaak met een dikte van 2 cm. Daarnaast zijn de tegels verkrijgbaar in diverse en verschillende kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een donkere tint als antraciet, wellicht bent u dol op grijs of zwart: bij Totaaltegel kan het allemaal!

Lees meer online op de website van Totaaltegel.

Meer informatie lezen? Daarvoor kunt u naar de website van Totaaltegel. U kunt ook altijd contact opnemen wanneer u graag persoonlijk advies wilt krijgen van Totaaltegel.