Ga naar inhoud

Spa in huis halen met een veiling op internet

Na een lange dag of misschien zelfs wel een lange, drukke week wilt u niet liever dan ontspannen. Ultieme ontspanning wordt vaak in één adem genoemd met een bubbelbad, een sauna of andere heerlijke persoonlijke verzorging. Niet iedereen heeft de luxe van een spa in de buurt. Gelukkig is er een mogelijkheid om één of meerdere van deze ontspanningsmogelijkheden in huis te halen. Dit hoeft helemaal niet veel te kosten. Want wat als u de prijs zelf bepaalt? Dit kan via een veiling op internet!

Hoe werkt het?

U heeft vast wel eens van het woord ‘veiling’ gehoord. Het komt erop neer dat u biedt voor bepaalde producten. Degene met het hoogste unieke bod wint de veiling en mag voor de geboden prijs het product mee naar huis nemen. Dit kan nu ook online bij NBD Auctions. Op de website kunt u gemakkelijk het hele assortiment bekijken. Naast de sauna die we net noemden kunt u er onder andere ook fietsen, stofzuigers, sanitair en spray tan apparatuur vinden. Als u mee wilt bieden maakt u gemakkelijk en snel een account aan. Zodra de veiling gesloten is en u het hoogste geboden bedrag bood, kunt u veilig online betalen en het product ophalen bij een afhaalpunt.

Ik wil!

Als u interesse heeft klik dan hier. Op de website vindt u naast de werkwijze en het assortiment ook contact gegevens als u nog niet genoeg informatie heeft. Via deze contact gegevens kunt u vragen stellen en opmerkingen plaatsen.