Ga naar inhoud

Shutters voor uw ramen

Bent u op zoek naar lamellen voor uw raam? Probeer dan eens shutters. Shutters zijn een prachtige vorm van raamdecoratie. Bij Droomshutters verkopen ze shutters in veel verschillende kleuren en maten. Shutters zullen absoluut mooi in uw huis passen.

Topkwaliteit shutters

Bij Droomshutters leveren ze u topkwaliteit shutters en dat voor een voordelige prijs. Shutters zijn gemaakt van lindenhout en makkelijk te verstellen met de hand. Bij Droomshutters kunt u kiezen voor diverse maten en kleuren. De lamellen zijn verkrijgbaar in 3 gangbare maten: 89 mm, 63 mm en 47 mm. U kunt de shutters eenvoudig bedienen met een stok. U kunt de shutters zelf openschuiven of klappen voor maximaal licht. De shutters worden snel bij u thuis geleverd en geïnstalleerd. Van te voren komt er een installateur van Droomshutters langs om de shutters in te meten en om een aantal monsters te laten zien. Deze afspraak is natuurlijk gratis.

Het assortiment

Bent u benieuwd naar het assortiment shutters voor uw raam? Ga direct naar de site en laat u verrassen door de diverse modellen. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? U kunt dat gerust contact opnemen met Droomshutters en zij helpen u graag verder met al uw vragen of met deskundig advies.