Ga naar inhoud

Schakel de hulp in van een vertaalbureau

U heeft er altijd al van gedroomd een camping te beginnen in Spanje. U wilt graag dat deze camping toegankelijk is voor voornamelijke Spanjaarden en Nederlanders. De camping is net af en nu is het wachten op de gasten. Om uw camping bekender te maken is het maken van een website een zeer goed idee. Uw Spaans is helaas nog niet zo goed dat u een foutloze Spaanse tekst kunt schrijven. Het is echter zeer belangrijk dat ook Spanjaarden kunnen lezen wat er op de website van uw camping staat. Daarom is het handig om de de tekst te laten vertalen van Nederlands naar Spaans door een vertaler.

Waar vertalen van Nederlands naar Spaans?

Het is erg belangrijk dat de Spaanse tekst foutloos is. Op deze manier kunnen uw potentiƫle Spaanse gasten goed begrijpen wat er staat en hoeven ze zich niet te storen aan fouten. Daarom is het een goed idee om de tekst te laten schrijven door een professionele vertalen, bijvoorbeeld bij Tongo vertaalbureau. Bij Tongo weet u niet alleen zeker dat de tekst foutloos is, maar ook dat deze snel wordt geschreven, er goed naar u wordt geluisterd en dat de tarieven laag zijn.

Interesse

Heeft u interesse in een vertaler in Den Haag voor bijvoorbeeld de website van uw Spaanse camping? Of misschien voor iets heel anders in een andere taal? Kijk dan op de website voor alle informatie en contactgegevens. Als de tekst met spoed geschreven moet worden, kunt u dit aangeven.