Ga naar inhoud

Renovatie houten vloer

Je denkt er als huishouden niet zo snel aan, maar jouw vloer heeft net als de rest van het huis ook onderhoud nodig. Je hoeft hierbij niet direct te denken aan het vernieuwen van jouw vloer, maar het renoveren hiervan is zeker wel belangrijk. Een vloer staat bekend om zijn lange levensduur, maar jij als huishouden kan de levensduur van jouw vloer nog verlengen. Dit doe je door een afspraak te maken met een specialist, die bij jou thuis de houten vloer komt schuren. Een houten vloer laten schuren doe je het meest goedkoop bij Maerssens Vloerenhuys.

Maerssens Vloerenhuys altijd goedkoop

Maerssens Vloerenhuys streeft erna om altijd de goedkoopste te zijn. Dit omdat zij vinden dat wonen betaalbaar moet zijn, en daarom willen zij voor een spotprijs bij jouw thuis de vloer helemaal herstellen. Door een goed herstel kun jij weer een aantal jaren langer met jouw vloer leven, en zal deze er bovendien weer helemaal als nieuw uit zien. Je hoeft dus niet jouw vloer helemaal te laten vernieuwen, want met schuren lijkt het alsof jouw vloer nieuw is gezet. Dit allemaal door het schuren van de vloer, op de juiste manier.

Wil jij jouw vloer laten schuren, of wil jij jouw houten vloer renoveren? Neem dan snel contact op met Maerssens Vloerenhuys!