Ga naar inhoud

Renault Megane als lease-auto? No problem bij H4 Car Lease!

Veel ondernemers weten: het leasen van een auto is een stuk goedkoper dan de aankoop van een auto. Voor veel mensen is dit dan ook een handige oplossing om een goede auto te rijden tegen een scherpe prijs. H4 Car lease is een lease bedrijf in de omgeving van Zwolle. Zij leasen mooie auto’s zowel nieuw als een goede occasion tegen een scherp tarief. Wellicht ook iets voor u? Lees dan verder over dit leasebedrijf in Zwolle.

Het leasen van een auto via H4 Car Lease

Dit leasebedrijf doet het net even anders dan de andere leasebedrijven. Het is mogelijk om volgens de reguliere regels hier een auto te leasen maar je kan er ook voor kiezen om per gereden kilometer te betalen. Een unieke manier die nog nergens anders in Nederland wordt toegepast. En het biedt veel voordelen. Want als u de ene maand de auto veel laat staan en de volgende maand veel gebruikt is dit een handige manier voor u!

Graag een Renault Megane leasen?

Dit is niet voor niets een populaire auto. Hij staat dan ook in diverse uitvoeringen in het wagenpark van H4 Car Lease. Kom ook een kijkje nemen en wie weet least u uw eigen Renault Megane.