Ga naar inhoud

Relatietherapieweekend van GoodSpirit

Het kan zijn dat u al een (lange) tijd een relatie heeft, maar dat het tegenwoordig niet meer voelt hoe het was. Dit hoeft niet te betekenen dat u niet meer van elkaar houdt en dat dit betekent dat de relatie langzaam tot een eind loopt. Het is wel nodig om aan de relatie te werken. Een idee is om in relatietherapie te gaan. Het is echter zo dat veel mensen er tegenop kijken om elke week in een stoel te gaan zitten tegenover een relatietherapeut. Daarom gaat u niet wekelijks naar een therapeut, maar naar een eenmalig relatietherapieweekend.

Wat gebeurt er tijdens het relatietherapieweekend?

Het gehele weekend verblijft u in een luxe hotel waar alles voor u wordt geregeld. U kunt u dus volledig focussen op uzelf en op uw partner. Want u en uw relatie moeten centraal staan. De bedoeling is dat er tijdens dit weekend antwoorden komen op vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat zijn wij samen?’ en ‘Wat kunnen wij uit onze relatie halen?’. Er is intensieve begeleiding het gehele weekend. Samen met deze therapeuten gaat u verschillende therapeutische opdrachten uitvoeren, zodat u relatie snel weer de oude wordt.

Contact opnemen

U kunt telefonisch contact opnemen met GoodSpirit voor een oriƫnterend gesprek. Dit telefoonnummer kunt u vinden op de website. Daarnaast vindt u op de website ook een knop om informatie aan te vragen of om direct een afspraak te maken.