Ga naar inhoud

Relatietherapie voor stelletjes

Ieder persoon heeft behoefte aan liefde. Dit is niet alleen liefde die je krijgt van familie en/of vrienden, maar zeker van je partner. Wat belangrijk is om te onthouden, is dat je aandacht blijft besteden aan je partner. Deze moet je namelijk nooit voor lief nemen. Zo zullen er ook momenten zijn waarop het niet zo goed gaat in je relatie. Negeer dit niet, maar ga er direct mee aan de slag. Denk bijvoorbeeld is aan een relatieweekend. Dit soort weekenden duren slechts 3 dagen en je bent onder intensieve begeleiding van twee relatietherapeuten.

Relatieweekend

Gedurende een relatieweekend verblijven jij en je partner voor drie dagen in een hotel. Dit is een luxe hotel, zodat je je over niets anders zorgen hoeft te maken. Behalve over jezelf en je partner natuurlijk. Ontspanning staat centraal. Elke dag zullen er verschillende sessies plaatsvinden. Sessies kunnen gesprekken zijn, maar ook opdrachten of activiteiten. Al deze sessies hebben als doel de relatie van jou en je partner te verbeteren en/of te herstellen. Ook staat communicatie in deze sessies centraal.

Interesse

Interesse in een relatieweekend van Good Spirit? Ga dan snel naar de website voor meer informatie, want het is nooit te laat om te werken aan je relatie.