Ga naar inhoud

Reeel brengt jullie weer samen

Om gelukkig te zijn in het leven is het ook belangrijk om gelukkig te zijn in de relatie. Een relatie heb je niet alleen, maar samen. En daarom draag je ook beide de verantwoordelijkheid voor geluk in de relatie. Iemand die dit kan realiseren is een relatietherapeut. Soms moet je vastgelopen patronen doorbreken, maar hoe doe je dat? Hiervoor heb je eerst inzicht nodig in welke patronen dit zijn. In de relatie zelf ben je daar blind voor. De blik van een professional kan hierin inzicht verschaffen. Dit doet Reëel, een relatietherapeut in Zeist.

Meer weten over relatietherapie?

Op de website van Reëel lees je veel over de werkwijze die zijn hanteren bij het oplossen van een relatieprobleem. Hier kan je ook lezen welke trainingen van toepassing zijn op de relatie die jij hebt met je partner. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de spiegelmethode. Hierdoor krijg je inzicht in je eigen gedrag en het effect wat dit heeft op je partner. Maar er zijn nog veel meer manieren om problemen in de relatie op te lossen!

Meer weten over relatietherape?

Surf naar de website van Reeel en lees alles over het volgen van relatietherapie in Utrecht. En wie weet heb jij straks weer een relatie in vuur en vlam!