Ga naar inhoud

Recreatiepark in Limburg met vijf sterren

Bent u van plan op vakantie te gaan in het altijd mooie Limburg? Dan wilt u natuurlijk niet op een slechte plek eindigen, eentje waar het vies, saai of lelijk is. Nee.. dan wilt u wel het allerbeste natuurlijk! Daarvoor gaat u naar Recreatiepark de Leistert; het recreatiepark in Limburg met maar liefst vijf sterren! Hier treft u verschillende soorten accommodatie mogelijkheden aan. U kunt bijvoorbeeld kamperen of juist overnachten in een luxe bungalow. De keuze is aan u! De gemiddelde accommodatie beoordeling op Zoover is een 9,4; gasten zijn dus dik tevreden! Dit is ook niet verwonderlijk want zowel op het park als in de omgeving is er veel leuks te doen én te beleven! 

Natuurliefhebbers

Op de grens van Midden- en Noord-Limburg treft u Recreatiepark de Leistert. Dit park ligt dichtbij historische steden als Weert, Venlo en Roermond. Ook grenst dit park aan natuurgebied ‘Het Leudal’ en drie Nationale Parken. Qua natuur haalt u dus helemaal uw hart op, op dit park. Een natuurliefhebber wordt hier ongetwijfeld heel erg blij!

Boek snel uw vakantie

Wilt u uw vakantie boeken op dit recreatiepark? Ga dan naar de website van Recreatiepark de Leistert. Voor vragen verwijzen wij u door naar de contactgegevens.