Ga naar inhoud

Poolse uitzendkrachten bij Dutch Job Centre

Hoort u ook regelmatig van vrienden, familieleden of kennissen over de voordelen van Poolse Uitzendkrachten?  Poolse werknemers worden steeds vaker ingezet om klussen op te knappen. En dit is niet zonder reden: deze krachten zijn een stuk goedkoper dan andere werknemers uit Nederland.  Daarnaast werken ze hard en hebben ze andere arbeidsvoorwaarden. Zeker iets om te overwegen als je krap van budget bent! Wie weet knappen Poolse uitzendkrachten ook jouw klus op!


Een goede klus en een eerlijke beloning

De Poolse werknemers zijn blij om te kunnen werken in Nederland. Zij krijgen op een goede manier betaald en werken volgens goede omstandigheden. Dutch Job Centre is als het ware een soort uitzendbureau voor deze krachten. Via dit bureau kan je werknemers inhuren die jouw klus komen klaren. Ondertussen krijgen ze in Nederland een woonomgeving en eerlijk betaald. Ideaal dus en een mooie schakel tussen de Poolse werknemer en jouw wensen!

De mogelijkheden van Dutch Job Centre

Afhankelijk van jouw wensen kan je ervoor kiezen om een Poolse kracht in te huren. Met name bij bouwklussen, schilderwerk of reinigingswerk zijn de Poolse werknemers gekwalificeerd om het werk goed te kunnen doen. Maar sommige werknemers kunnen ook goed lassen en dergelijke zaken waarvoor een diploma een vereiste is.  Heb jij een klus liggen? Leg het voor aan Dutch Job Centre!