Ga naar inhoud

Pillowbag van co packing bedrijf Macropack

Macropack is een co packing bedrijf wat uw verpakkingen volledig verzorgd. Er wordt op een professionele manier een verpakking voor u gemaakt die rekening houdt met veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, stevigheid en een opvallend en herkennend uiterlijk. Wat voor producten u ook verkoopt, Macropack zal de juiste verpakking bij uw product zoeken. Dit is een belangrijke keus. Er is een ruim assortiment aan verpakking bij Macropack, zodat elke product een juiste verpakking krijgt. Een voorbeeld van een verpakking is de pillowbag.

De pillowbag

Een zeer geschikte verpakking voor voedingsmiddelen wordt de pillowbag genoemd. De pillowbag is een zakje wat aan drie kanten geseald is. Er is verschil in de groottes. Kleine pillowbags zijn geschikt voor croutons of saladeverrijkers en de grote pillowbags zijn voor bijvoorbeeld zoetwaren of superfoods. Er zijn dus verschillende maten. Macropack biedt de mogelijkheid om verschillende maten voor u te laten maken, zodat uw product er precies in past. Een tekst of code op de verpakking is mogelijk. Het is ook mogelijk om deze in pillowbag verpakte producten in doosjes te verpakken.

De rest van het assortiment

Als u de rest van het assortiment wilt bekijken en informatie wilt lezen over alle andere producten, kijk dan op de website. Naast het assortiment en bijpassende informatie vindt u ook contactgegevens om meer informatie te verkrijgen of andere vragen te stellen over bijvoorbeeld een afspraak maken of hoe het proces in zijn werk gaat.