Ga naar inhoud

Pennen laten graveren en bedrukken

Een pen is een product met vele voordelen voor een bedrijf. Ten eerste is het handig om alle medewerkers en klanten te voorzien van een pen. Ten tweede zullen deze pennen bedrukt zijn met de naam of het logo van uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat uw logo verspreid zal worden over heel Nederland, alleen al door het verspreiden van pennen. Wij weten namelijk allemaal hoe dat gaat, als je een pen uitleent krijg je hem meestal niet terug. Het derde punt is dat je de pennen kunt gebruiken als relatiegeschenk aan bijvoorbeeld andere bedrijven of klanten als bedankje.

Waar een pen laten bedrukken?

Op de pennenwinkel.nl vindt u het hele assortiment van pennen die u kunt bestellen of kunt laten bedrukken en kunt bestellen. Alle informatie over het laten bedrukken vindt u ook op de website. Het bestellen en betalen gaat allemaal via de website, waardoor u gewoon vanuit kantoor of huis kunt bestellen. Het duurt ongeveer 10 tot 15 dagen voordat de bestelling geleverd wordt. Het is mogelijk een spoedaanvraag in te dienen. Dit duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen voordat u het binnen krijgt. De bestelling wordt pas gedrukt en geleverd nadat u het goed heeft gekeurd. Dit gebeurt allemaal digitaal

Ook pennen laten graveren

Wilt u een iets luxere pen bijvoorbeeld als relatiegeschenk, dan is het ook mogelijk om pennen laten graveren. Het laten graveren heeft een luxere uitstraling dan het bedrukken van een pen.