Ga naar inhoud

Packstore voor opslag in pakwerk!

Packstore is een bedrijf wat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat komt omdat ze er verschillende mensen in dienst hebben met een afstand tot de maatschappij. Zij krijgen bij Packstore een kans om aan de slag te gaan. Als ondernemer is het dus een mooie manier om Packstore te helpen door klussen aan hen uit te besteden. Packstore doet namelijk van alles op het gebied van inpakken, ompakken en nog veel meer!  Packstore is de ideale sociale werkplaats door heel Nederland waaronder een sociale werkplaats voor Amsterdam!


De mogelijkheden van Packstore

Packstore is dus een bedrijf waar je je producten kan laten inpakkken om het bijvoorbeeld klaar te maken voor verzending naar de klant. Maar ook kan je als bedrijf van halffabrikaten naar eindproducten gaan met Packstore. De medewerkers kunnen dit voor u in elkaar bevestigen. Als het logistiek gezien handiger is om na het in- of ompakken  de producten ergens op te slaan dan is dit ook mogelijk bij Packstore. Ze beschikken over een opslagruimte waar u vandaan de producten naar de klant kan versturen, ideaal dus!

Ook gebruik maken van de diensten?

Wilt u ook gebruik maken van de diensten van Packstore? Dat kan!  Via de website kunt u contact met ze opnemen, klik daarvoor hier!