Ga naar inhoud

Packstore B.V. is meer dan een sociale werkplaats in Rotterdam.

Packstore B.V. is meer dan een sociale werkplaats in Rotterdam. Packstore B.V. biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een tweede kans aan. Staat dit u erg aan en bevalt dit u wel? Waarom neemt u dan geen contact op. Wie weet kunt u wel samenwerken met Packstore B.V. Een samenwerking tussen twee ondernemingen waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog staat kan hele mooie dingen opleveren. Daarnaast staan de wensen van de medewerkers en de klanten bij Packstore B.V. hoog in het vaandel. Kernwaarden van dit bedrijf zijn haar flexibiliteit, haar snelheid, haar kwaliteit en de scherpe tarieven die worden gehanteerd. 

Wat kan Packstore B.V. voor u doen?

Packstore B.V. weet als geen ander dat handmatig inpakken strikt maatwerk is. Daarom staan uw wensen specifiek centraal. De diensten die worden aangeboden voor u zijn als volgt: het opzetten en afvullen van displays, het inpakken van mailings, het monteren van halffabricaten naar eindproducten, het stickeren van diverse artikelen en tot slot het in- en ompakken van goederen in doosjes, zakjes of omdozen.

Lees meer online op de website

Voor meer informatie over Packstore B.V. kunt u online terecht op de website. U kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen. U wordt van harte verder geholpen.