Ga naar inhoud

Paardenworkshop bij Unicornis

We komen allemaal op een punt in ons leven dat we echt op zoek zijn naar wie we zijn. Hier komen veel vragen bij kijken, vooral als het gaat om karaktereigenschappen: onze zwaktes en sterktes. Zodra je vragen hebt over bijvoorbeeld je leiderschap, effectiviteit, communicatie, klantgerichtheid, agressie of welke andere persoonlijke eigenschappen dan ook, dan kun je de hulp inschakelen van paarden. Zij kunnen jou helpen om antwoorden te vinden op jou vragen in een paardenworkshop.

Hoe werkt het?

De vragen waar jij mee zit, kan een paard beantwoorden. Dit komt omdat een paard teruggeeft wat jij overbrengt. Ze zijn als het ware een spiegel. Alles wat jij uitstraalt in je houding, gedrag en communicatie kun je herkennen in hoe een paard op jou reageert. Paarden zijn hierin altijd direct en eerlijk en objectief. Ze hebben geen vooroordelen. Dit is een groot voordeel van hulp zoeken van een paard. Daarnaast kun je bij een paard uitproberen wat veranderingen in je gedrag opleveren, waardoor je direct erachter komt of je het juiste pad op gaat of niet.

Interesse

Als u geïnteresseerd bent in een workshop, kijk dan op unicornis.nl. Hier vindt u alle informatie over de verschillende cursussen en workshops en kunt u direct contact opnemen voor vragen of een afspraak.