Ga naar inhoud

Op vakantie in Overijssel

Er zijn veel verschillende soorten vakantie waar u voor kunt kiezen. Eén van deze soorten is een actieve vakantie, waar u toch tot rust komt. Wat u dan kunt doen is fietsen, wandelen en zwemmen. Dit kan natuurlijk in een ver land, maar Nederland is hier ook zeer geschikt voor. U heeft zeker nog niet alle prachtige natuurgebieden van Overijssel gezien. U wilt natuurlijk na deze actieve gebeurtenissen lekker tot rust komen en niet ver te hoeven rijden om te kunnen eten en slapen. Daarom kiest u voor een vakantie met kamperen in Overijssel.

Mogelijkheden vakantie met kamperen in Overijssel

Als u kiest voor Camping Heideveld weet u zeker dat u in de omgeving genoeg te doen hebt. Op elke minuten van de camping vindt u verschillende plaatsen die bekend zijn onder de toeristen. Denk aan Dalfsen, Hellendoorn en Ommen. Daarnaast bent u direct in de buurt van de Archemerberg ende Lemelerberg. Rond deze bergen kunt u geweldig fietsen en wandelen zodat u uiteindelijk kunt genieten van een overweldigend uitzicht. Naast deze bergen is er nog veel meer natuur waar u kunt fietsen, wandelen en zwemmen. Fietsen kunt u huren op de camping.

Camping

Als u op vakantie gaat in Overijssel, moet u hier natuurlijk ook overnachten. Dit kan. Als u wilt ontspannen na een actieve dag en van plan bent om nog een aantal te verblijven in Overijssel, kan dit op camping Heideveld. Alle informatie over de camping vindt u hier.