Ga naar inhoud

Op vakantie in eigen land

Hoewel Nederland bekend terrein voor ons is en wij waarschijnlijk denken dat we alles in Nederland al hebben gezien, is dit niet waar. Nederland is misschien een klein landje, maar heeft meer te bieden dan de meeste mensen weten. Het is daarom helemaal geen gek idee om eens de toerist in eigen land uit te hangen. Op deze manier kun je de mooiste plekjes in alle hoeken van Nederland eens rustig bekijken. Ondanks dat zelfs het voor uw verste punt in Nederland hooguit 3 uurtjes rijden zou zijn, is het leuk om te blijven overnachten op de plaats van bestemming. Dit kan bij B & B Pincky.

B & B Pincky in Zuid Limburg

Zuid Limburg is een regio die u zeker gezien moet hebben. U vindt hier bijvoorbeeld hele oude mijnen, waarin u de prachtige structuur van verschillende lagen gesteentes kunt vinden. Daarnaast vindt u er mooie steden, denk aan Maastricht en Valkenburg. Natuurlijk is er ook prachtige natuur te vinden in Limburg en er is een overvloed aan interessante musea. Daarnaast kunt u vanaf Limburg, stiekem, snel onze onderburen bezoeken. En daarna heerlijk bij Bed & Breakfast Pincky overnachten.

Contact opnemen

Heeft u interesse in Bed & Breakfast vlakbij Maastricht? Of heeft u vragen over de bed en breakfast of de omgeving? Neem dan gerust contact op. De contactgegevens vindt u op de website. Er wordt zo snel mogelijk op u gereageerd.