Ga naar inhoud

Op maat gemaakte schaduwdoek

Wilt u een compleet nieuwe leefruimte creëren? Dan kunt u dit ideaal doen met behulp van een geweldige schaduwdoek op maat. Een schaduwdoek op maat is een doek waarmee u zowel in de zomer, als in de winter de beschikking heeft over een doek dat u beschermd tegen de zon, waardoor u altijd een goede plek in uw achtertuin heeft waar u in de schaduw kunt zitten. De zon is voor vele Nederlanders natuurlijk iets heel belangrijks, maar daarnaast kan de zon ook voor negatieve effecten zorgen. Zo kan de zon ons verbranden voor wanneer deze te fel schijnt.

Bediening van schaduwdoek

Een schaduwdoek op maat kan op verschillende manieren bedient worden. U kunt er namelijk voor kiezen om de schaduwdoek met de hand te bedienen, maar daarnaast kunt u ook voor de exclusieve variant kiezen waarbij de schaduwdoek bedient zal worden door middel van een afstandsbediening. Hierbij zal uw schaduwdoek automatisch bedient worden en kunt u deze enorm gemakkelijk in- en uitschuiven. Een schaduwdoek op maat is ideaal voor elk huishouden en Soliday is hierbij u specialist!

Aanvragen

Wilt u een schaduwdoek op maat laten maken? Surf dan direct naar de website van Soliday en vraag direct meer informatie aan over schaduwdoeken!