Ga naar inhoud

Online de lekkerste wijnen bestellen

Bent u op zoek naar echte kwaliteitswijnen en wilt u deze gemakkelijk vanuit huis bestellen? Dan bent u aan het juiste adres bij Bovino, want zij bieden een zeer mooi assortiment aan verschillende wijnen aan via hun webshop. Zo kunt u bij deze specialist terecht voor het kopen van o.a. de Laurent-Perrier Champagne. Deze zijn zeer geliefd bij de echte kenners en kunnen nu dus vanuit huis besteld worden om vervolgens op het adres te laten bezorgen.

Wijnglazen

Naast de heerlijke wijnen die u koopt via de webshop van Bovino, kunt u ook bij deze webshop terecht voor het kopen van unieke wijnglazen. Zo vindt u in het assortiment van Bovino o.a. de Zalto wijnglazen. Dit glas is perfect in evenwicht uitgevoerd en heeft een zeer uniek ontwerp. De Zalto wijnglazen zijn afkomstig uit de familie Zalto. Deze familie is een glasproducerende dynastie die zich al meer dan 6 generaties geleden heeft gevestigd in Oostenrijk. Bovendien zijn de glazen niet alleen een mooie toevoeging aan de collectie, maar zorgt dit glas ook nog eens ervoor dat er geen vertroebeling plaatsvindt.

Bekijk het assortiment

Wilt u graag meer informatie over Bovino of over de Zalto glas? Surf naar de website van Bovino voor alle nodige informatie!