Ga naar inhoud

Oasis Flower verzorgt uw retraite weekend

Retraite weekend nodig? Wordt u  wel eens overmand door alle drukte in uw leven? Dan kan een retraite weekend u weer helemaal tot uw eigen Zelf brengen. Een heerlijk idee toch? Oasis Flower is een organisatie dit retraite weekenden en meditatie vakanties organiseert. Voor iedereen die wel eens wil ontsnappen aan de dagelijkse roes en aan zichzelf wilt werken. Een mooi concept wat toegankelijk is voor jong en oud!


Wat ga je doen op dit weekend?

Het is mogelijk om diverse cursussen te volgen via tijdens dit weekend of vakantie. Deze draaien allemaal om het vinden van rust en je lichaam en geest weer tot rust brengen. Ook hebben deze cursussen het doel om je dichter bij je Zelf te brengen. Uiteindelijk ga je met een heerlijk ontspannen gevoel naar huis en weet je weer waar het eigenlijk om draait in het leven.

Op Excursie naar Hurghada?

Deze plaats in Egypte vormt een van de uitvalbasissen waar deze retraiteweekenden naartoe gaan. Het is er mooi weer. er is ruimte en rust dus de ideale plek om een weekend heerlijk te vertoeven. Vergeet uw zwemkleding niet! Benieuwd naar meer informatie? Ga naar de website!  klik hier voor de excursie Hurghada.