Ga naar inhoud

Nodige vaccinaties voor Vietnam: ontdek het online

Vaccinaties zijn erg belangrijk. Ze worden voor meer landen geadviseerd en aanbevolen dan u denkt. Voor sommige landen is het zelfs verplicht om bepaalde vaccinaties in te nemen. U moet op tijd op de hoogte zijn van of en wanneer u deze vaccinaties in moet nemen. Als u deze vaccinaties niet neemt kunt u besmet raken met één of meerdere infectieziektes. Dit zal u vakantie volledig verpesten en natuurlijk uw gezondheid schade toebrengen. Kijk daarom naar de nodige vaccinaties voor Vietnam, Egypte, Griekenland of waar de reis maar naar toe gaat. Laat u goed adviseren en voorkom infectieziekten!

Geen tijd? Geen probleem!

We begrijpen dat deze vakantie misschien de enige vrije tijd is die u heeft. U moet u echter beseffen dat vaccinaties echt heel erg belangrijk zijn. Ondanks het besef van dit belang van de vaccinaties kunt u toch geen tijd hebben. Thuisvaccinaties begrijpt dit, maar begrijpt ook hoe belangrijk vaccinaties zijn. Daarom bieden zij de beste service die u zich voor kunt stellen. Ze komen langs bij u thuis of op kantoor wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs in het weekend of ‘s avonds mogelijk.

Hoe werkt het?

Op de hoofdpagina kunt u het land zoeken waar u naar toe gaat. U wordt na het aanklikken van het land doorgestuurd naar de pagina waar de nodige vaccinaties staan. Op deze pagina ziet u direct hoeveel het kost en of het wordt gedekt door uw verzekering. U kunt de vaccinaties aanklikken en gemakkelijk de datum, tijd en plaats invullen wat u uitkomt. U kunt u dus laten inenten in Utrecht op vrijdagavond 9 uur, als u dit wilt.