Ga naar inhoud

Nieuwe vloer nodig? Kies een betonnen gietvloer uit Limburg!

Vloerservice Limburg is een bedrijf wat allerlei vloeren voor u kan leggen. Denk aan laminaatvloeren, grindvloeren, marmoleum, parket en bamboe. Er mist nog een hele belangrijke uit het rijtje die bewust even apart genoemd wordt. Dit is namelijk de gietvloer. De gietvloer heeft heel veel voordelen. Een gietvloer uit Limburg betekent een gietvloer die perfect wordt gelegd. Als een gietvloer perfect wordt gelegd betekent die een naadloze vloer. Een naadloze vloer brengt heel veel voordelen met zich mee, waardoor u vast overgehaald wordt om uw huis of bedrijfsband van een gietvloer te voorzien. 

De voordelen van een gietvloer

Vloerservice Limburg heeft een team van ervaren specialisten die de gietvloer voor u gaan ‘gieten’. Een gietvloer is van beton of van kunststof. De gietvloer is ongeveer 3 millimeter dik, maar past vrijwel overal in huis of in uw bedrijf. Afhankelijk van de mogelijkheden worden er een aantal lagen over elkaar gegoten, waardoor er een erg strak effect ontstaat. Dit strakke, naadloze effect betekent een vloer die zeer makkelijk is schoon te maken en geluidsdempend is. Daarnaast wordt er een sfeer gecreëerd in huis of in uw bedrijf die omschreven kan worden als modern en zeer rustgevend. Daarom kiest u voor een gietvloer.

Interesse

Als u interesse heeft in een kunststof gietvloer of een betonnen gietvloer, ga dan naar de website van vloerservice Limburg. Hier vindt u alle informatie over de verschillende vloeren en kunt u contact opnemen met de werknemers voor vragen, advies of direct een afspraak.