Ga naar inhoud

Nieuwe pannen kopen

Is uw keukeninventaris toe aan nieuwe pannen? Bekijk dan eens het assortiment van Gloudemans. Gloudemans is een kookwinkel met pannen van de beste kwaliteit. U kunt hier terecht voor pannen, maar ook voor servies en verschillende kook en bak accessoires. Bij Gloudemans kunt u braadpannen, snelkookpannen, wokpannen en nog veel meer soorten pannen kopen.

De braadpannen van Gloudemans

De braadpannen van Gloudemans zijn er in verschillende merken. Zo is er de Le Creuset braadpan, gemaakt van gietijzer met een geƫmailleerde laag. Le Creuset heeft ook weer verschillende soorten in het assortiment. Naast Le Creuset is er ook de Staub braadpan. Deze pan lijkt op de Le Creuset. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. De pannen van Gloudemans zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Een braadpan van de beste kwaliteit en voor een scherpe prijs koopt u bij Gloudemans.

Meer informatie over het assortiment

Bent u benieuwd naar de braadpannen van Gloudemans of wilt u een pannenset kopen? Ga naar de site van Gloudemans en bekijk het assortiment. Ook kunt u de winkel in Brabant bezoeken en de producten rustig bekijken. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Ga dan naar de site of neem contact op met Gloudemans.