Ga naar inhoud

Natuursteen Meterik ook voor buiten!

Natuursteen is een universele materiaalsoort die voor diverse doeleinden bruikbaar is. Zo zijn veel mensen wel bekend met een natuurstenen vloer of een keukenblad van natuursteen. Maar deze materiaalsoort is op veel meer mogelijkheden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor mooi badkamersanitair, tegels voor in de tuin, of ja: een natuurstenen muur. Klinkt raar?  De materiaalsoort is niet voor niets zo populair! Het is een toevoeging aan het interieur. Een expert op het gebied van natuursteen is de leverancier Meterik, zij kunnen u alles vertellen over natuursteen.

 

Een natuurstenen muur

De kracht van natuursteen is dat het een natuurlijk materiaal is wat sterk is en op diverse manieren kan worden gebruikt. Voor een robuust en modern effect in de woning of tuin wordt dan ook steeds vaker gebruik gemaakt van een natuurstenen muur. Deze muur is opgebouwd uit diverse lagen natuursteen wat een stoer effect geeft. Benieuwd hoe zoiets eruit ziet? Kom gewoon eens kijken in de showroom van Natuursteen Meterik en laat u inspireren door de mogelijkheden.

De showroom in Horst Melderslo

De showroom is zes dagen in de week te bezoeken, de medewerkers vertellen u graag over wat bij u mogelijk is. Meer weten?  Bezoek dan even de website, klik daarvoor hier.