Ga naar inhoud

Natuur en landschap, flora en fauna

Ecologisch advies nodig? Dan kunt u terecht bij Bureau Viridis. Bureau Viridis is een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau. Dit ecologische adviesbureau is gespecialiseerd in ecologische begeleiding, quickscans, natuurtoetsen, inventarisaties, beheerplannen en wetgeving.  De soortgroepen waar u uit kunt kiezen bij ecologisch adviesbureau Viridis zijn flora en vegetatie, herpetofauna, insecten, vissen en zoogdieren. De aspecten waar u bureau Viridis mee kunt onderscheiden van andere ecologische adviesbureau’s zijn dat bureau Viridis creatief, flexibel en doelgericht is. 

Zoogdieren onderzoek bij Bureau Viridis

Bureau Viridis heeft diverse recente zoogdieronderzoeken verricht. Een voorbeeld van zo’n onderzoek is een onderzoek wat bureau Viridis heeft uitgevoerd naar het voorkomen van de waterspitsmuis en de Noordse woelmuis wat plaatst vond op de Makkummer Noardwaard. Het resultaat uit dit onderzoek is dat er veel waterspitsmuizen en Noordse woelmuizen aanwezig zijn. Dit is goed om te horen

Advies van Bureau Viridis

Wilt u ook onderzoek doen naar zoogdieren of misschien insecten, vissen of herpetofauna? Bureau Viridis  geeft u ecologisch advies over uw onderzoek en help u tevens ook met onderzoeken. Heeft u interesse in de hulp van ecologisch bureau Viridis? Neem dan een kijkje op de website. Voor vragen kunt u contact opnemen met bureau Viridis via de telefoon en mail.