Ga naar inhoud

Muurschildering door Rik en praktische tips

Als u een baby op komst heeft  staat u veel te wachten, vooral als dit uw eerste kind is. Gelukkig kunt u al veel voorbereidingen treffen onder uw zwangerschap, zodat u op een zo goed mogelijke manier bent voorbereid op het krijgen en opvoeden van een kind. Eén van deze voorbereidingen is het inrichten van de babykamer. Deze moet praktisch zijn én decoratief. Voor decoratie kunt u denken aan een muurschildering op de babykamer.

Praktische dingen

Het is heel belangrijk dat u goed voorbereid bent op uw kind, want zodra het kind er is is het te laat om voor te bereiden. Een babykamer moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste moet het veilig zijn, u wilt natuurlijk niet dat uw kind iets overkomt. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat uw kind gemakkelijk uit bed of van de commode af kan vallen.  Naast veiligheid is ook comfort heel belangrijk. U moet het kind op een comfortabele plek kunnen aankleden en het kind moet comfortabel kunnen slapen.

Decoratieve dingen

Decoratie is ook belangrijk. Het moet een gezellige, vrolijke kamer zijn die het kind iets kan leren over kleuren en printen. Het is daarom een goed idee om een muurschildering door Rik te laten maken. Hij kan alles voor u schilderen wat u leuk vindt en wat u denkt dat bij uw kind past. Denk aan een leuk thema of bepaalde kleuren.