Ga naar inhoud

Mooie Portugese vloertegels kopen

U kent vast Portugese vloertegels wel. Dit zijn tegeltjes met een speels motief. Deze zijn verkrijgbaar in mediterrane en authentieke kleuren. U kunt ze vinden in vele motieven en ze zijn af te stemmen in vele soorten interieurs. Denk aan een landelijke, een moderne of juist een authentiek interieur. U kunt eindeloos combineren. Bij de firma totaaltegel vindt u vele soorten Portugese vloertegels, maar ook vele Portugese wandtegels. De Portugese stijl is erg populair en wordt al eeuwenlang toegepast in woningen en panden over de hele wereld. Niet zo gek ook want ze zien er prachtig uit en maken elke woning helemaal af! Voor meer informatie kunt u rustig verder lezen in dit blog.

Wat zijn Portugese tegels?

Het fabricageproces van Portugese tegels is al eeuwenoud. Er wordt een cementmengsel in een tegel mal gestrooid.
Daarop komt een motief mal met het gewenste patroon. In deze motief mal wordt een mengsel van vloeibare marmerpoeder gegoten.
Zodra alle figuren zijn ingekleurd wordt de motief mal verwijderd en wordt het geheel onder hoge druk samengeperst. Het resultaat: een Portugese tegel.

Meer producten bij totaaltegel

Bij totaaltegel.nl vindt u veel meer producten dan enkel Portugese vloertegels alleen. Laat u verassen door het assortiment en ga nu naar de website.