Ga naar inhoud

Meer informatie over de Bordeaux France wine

Bent u ook zo dol op de Bordeaux France wine? Wij ook! Aangenaam: wij zijn Benjamin’s Wine Store. Wij hebben allerlei lekkere soorten wijn voor u in huis. Dus ook de Franse Bordeaux wijn. Wij hebben een eigen webshop waar u heel eenvoudig kunt bestellen. Wijnen geschikt voor elke gelegenheid! Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Onze webshop

Elke wijnliefhebber kent het wel: de wijnstreek Bordeaux. Het is immers een wereldberoemde wijnstreek. Wijnen afkomstig van deze streek worden gemaakt van verschillende druiven. Denk dan aan de Merlot, de Sauvignon Blanc en de Cabernet. De wijnen die deze streek oplevert zijn bijvoorbeeld de Château Doisy Daene 1964, deze zijn afkomstig van de wijn district Sauternes. Echter bieden wij nog veel meer soorten wijnen aan op onze webshop! Denk dan aan dessertwijnen of mousserende wijnen. Komt u ze bekijken op onze webshop of wellicht lekker proeven na het bestellen van een fles?

Meer informatie online

Bent u enthousiast geworden over onze wijnen? Ga dan naar onze website. Hier treft u ons gehele assortiment. Heeft u advies van ons nodig? Of heeft u wellicht een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. WIj helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.