Ga naar inhoud

Makelaar regio Hulst

Ben je op zoek naar een makelaar of adviseur in de regio Hulst of Terneuzen? Dan ben je bij Reunis Vastgoed aan het juiste adres. Reunis Vastgoed is een zelfstandig vastgoedkantoor die altijd voor je klaar staat met het advies dat je nodig hebt. Wacht dus niet langer en neem contact op.

 

Ervaring

Door jarenlange ervaring heeft Reunis Vastgoed zich kunnen specialiseren in de wereld van vastgoed waardoor zij goed inzicht heeft en zich kan verplaatsen in verschillende situaties. Elke vraag is belangrijk en dit is ook de manier waarop Reunis Vastgoed werkt. Je wordt als klant gewaardeerd en met respect behandeld. Je kiest voor Reunis Vastgoed wanneer je op zoek bent naar iemand met de juiste kennis en die de prioriteiten legt op de juiste zaken.

 

Dienstverlening

Zoals al eerder vermeldt is Reunis Vastgoed een zelfstandig vastgoedkantoor. Je kunt voor verschillende zaken en vragen bij Reunis Vastgoed terecht, namelijk: advies (bv. in geval van onteigening), taxaties van onroerende zaken, waardebepaling van onroerende zaken, begeleiding bij aan- en verkoop van onroerende zaken, bemiddeling bij aan- en verkoop van onroerende zaken en grond- en pachtzaken. Zoals je ziet heeft Reunis Vastgoed veel kennis en ervaring. Ze opereren onafhankelijk en werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen. Reunis Vastgoed is er voor iedereen.